Naanbrood met zalm en mangosalade
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
20
minutesingrediƫnten
4 kleine naanbroodjes
3 zalmfilets
2 eetlepels tandoori pasta
1 eetlepel yoghurt
1/2 rode ui
1 mango
1 avocado
8 cherrytomaatjes
1/4 komkommer
1 eetlepel chilisaus
zout
1 grote eetlepel pijnboompitten
75 gr zachte geitenkaas
100 gr roomkaas
2 eetlepels mango chutney
2 theelepels citroensap
Beschrijving
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de zalmfilet in blokjes. Roer de yoghurt door de tandoori pasta en marineer de zalm hier 10 min in.
- Snij de rode ui in dunne plakjes.
- Snij de avocado en mango in blokjes. Snij de cherrytomaatjes en komkommer in kwartjes. Meng alles door elkaar.
- Roer de citroensap met een snufje zout en chilisaus door elkaar en meng dit met de groente. Verkruimel de geitenkaas erover.
- Bak het naambrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
- Roer de mangochutney door de roomkaas.
- Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan.
- Bak de zalm in een klein beetje olijfolie. Voeg op het laatste moment de rode ui toe.
- Smeer de mangochutney roomkaas over de naaibroodjes. Schep de zalm erop.
- Serveer met de salade met de pijnboompitjes