Naanbrood met zalm en mangosalade

Naanbrood met zalm en mangosalade

Naanbrood met zalm en mangosalade

Recipe by Vanessa
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

20

minutes

ingrediƫnten

  • 4 kleine naanbroodjes

  • 3 zalmfilets

  • 2 eetlepels tandoori pasta

  • 1 eetlepel yoghurt

  • 1/2 rode ui

  • 1 mango

  • 1 avocado

  • 8 cherrytomaatjes

  • 1/4 komkommer

  • 1 eetlepel chilisaus

  • zout

  • 1 grote eetlepel pijnboompitten

  • 75 gr zachte geitenkaas

  • 100 gr roomkaas

  • 2 eetlepels mango chutney

  • 2 theelepels citroensap

Beschrijving

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snij de zalmfilet in blokjes. Roer de yoghurt door de tandoori pasta en marineer de zalm hier 10 min in.
  • Snij de rode ui in dunne plakjes.
  • Snij de avocado en mango in blokjes. Snij de cherrytomaatjes en komkommer in kwartjes. Meng alles door elkaar.
  • Roer de citroensap met een snufje zout en chilisaus door elkaar en meng dit met de groente. Verkruimel de geitenkaas erover.
  • Bak het naambrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
  • Roer de mangochutney door de roomkaas.
  • Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  • Bak de zalm in een klein beetje olijfolie. Voeg op het laatste moment de rode ui toe.
  • Smeer de mangochutney roomkaas over de naaibroodjes. Schep de zalm erop.
  • Serveer met de salade met de pijnboompitjes